[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

3 tips om inbrekers buiten de deur te houden

Als woningbezitter probeert u er op verschillende manieren voor te zorgen dat inbrekers buiten de deur worden gehouden. Zo kunt u nieuwe sloten op uw ramen en deuren laten plaatsen, kunt u een alarmsysteem in huis laten installeren, enzovoorts. Ondanks de grote diversiteit aan mogelijkheden om inbrekers te weren blijkt dit vaak veel lastiger te zijn dan men op voorhand verwacht. Om die reden geven wij in samenwerking met de slotenmaker uit Mechelen graag een aantal tips die u hierbij kunnen helpen. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u inbrekers buitenhoudt?

Tip 1: kies voor sloten met een hoge SKG-rating

De SKG-rating op een slot geeft aan in welke mate het slot een vertragende werking op een inbraak in uw woning zal hebben. Deze beoordeling kan uiteenlopen van een tot maximaal drie sterren. Het spreekt voor zich dat drie sterren aangeeft dat het slot de grootste vertraging biedt bij een inbraak.

Tip 2: laat een beveiligingsanalyse uitvoeren

Ook is het raadzaam om een beveiligingsanalyse van uw woning uit te laten voeren. Hier kunt u de hulp van een slotenmaker voor inschakelen. Bij een beveiligingsanalyse loopt een slotenmaker uw woning na op potentiële beveiligingsrisico’s. Op basis van deze beveiligingsanalyse kunt u de beveiliging van uw woning heel doelgericht verbeteren om inbrekers buiten te houden.

Tip 3: beveilig ramen met goede sloten

Vaak wordt de aandacht bij het beveiligen van woningen in grote mate op de beveiliging van deuren gelegd. Hierdoor kan het voorkomen dat de beveiliging van ramen enigszins vergeten wordt, met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat inbrekers uw woning binnen kunnen komen via een raam dat aan een plat dak grenst of in de buurt van een regenpijp zit, is het beveiligen van uw ramen essentieel. Voor het beveiligen van ramen kunt u het beste voor bijzetsloten kiezen, die worden aangeboden als opleg- en insteeksloten.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha