Dit zijn de voordelen van payroll in de beveiliging

Kies voor de voordelen van payroll in de beveiliging

Als beveiligingsbedrijf is de Alarmsysteemspecialist altijd op zoek naar manieren om het aansturen van het bedrijf eenvoudiger te maken. Daar komt namelijk behoorlijk wat bij kijken in de beveiliging. Als beveiligingsbedrijf hebben wij namelijk te maken met een groot aantal flexibele contracten. Dit brengt veel administratieve rompslomp met zich mee, wat behoorlijk wat tijd, energie en geld kost. Wij ontdekten dat payrolling ideaal is voor bedrijven in de beveiligingssector. In dit blog vertellen wij u meer over payroll in de beveiliging. Wilt u meer weten over de voordelen van payrolling? Lees dan snel verder.

Flexibele contracten en ingewikkelde cao

Heeft u ook een eigen beveiligingsbedrijf? Dan heeft u waarschijnlijk veel flexibele contracten. Dit gecombineerd met een ingewikkelde cao, verschillende toeslagen en vergoedingen, zorgt ervoor dat de administratie van een beveiligingsbedrijf een tijdrovende klus is. Daarnaast bent u ook nog eens verantwoordelijk voor de diverse werkgeversrisico’s. Gelukkig is er wellicht een oplossing voor u in de vorm van payrolling. Het payrollbedrijf neemt bij een overstap de personeelsadministratie van u over en zorgt ervoor dat alles altijd perfect op orde is.

Wat houdt payroll in de beveiliging in?

Gaat u voor payroll in de beveiliging, dan draagt u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf over aan het payrollbureau. Het payrollbedrijf is vanaf dat moment verantwoordelijk voor de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Ook de bijbehorende plichten en financiële risico’s wordt door het bedrijf gedragen. Als werkgever blijft u de operationeel werkgever. Dat houdt in dat u nog steeds de werknemers aanstuurt, selecteert en aanneemt.

Dit zijn de voordelen van payrolling voor uw beveiligingsbedrijf

Wat levert een overstap op payrolling voor voordelen op voor uw beveiligingsbedrijf? Ten eerste hoeft u zich niet langer druk te maken over de administratieve rompslomp die de vele parttime dienstverbanden en wisselende diensten met zich meebrengen. Het payrollbedrijf verzorgt namelijk uw salaris- en personeelsadministratie. Ten tweede kunt u door te payrollen flink wat kosten besparen. Aangezien het bijhouden van de personeelszaken een tijdrovende en dure klus is, is het fijn dat u uw gehele personeelsbestand kunt overdragen aan de kundige medewerkers van het payrollbureau. Op deze manier kunt u vaak veel tijd en geld besparen. Tot slot krijgt u ook weer de kans om zich volledig te focussen op het ondernemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u na het lezen van blog interesse in een overstap op payroll? Ga dan op zoek naar een betrouwbaar payrollbedrijf bij u in de buurt en vraag een vrijblijvende offerte aan. Maak direct een afspraak met een van hun specialisten en ontdek wat zij voor uw beveiligingsbedrijf kunnen betekenen. Voor vragen over het onderwerp kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Laat in dat geval een bericht achter via het online contactformulier op onze website.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha