[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

Wat is de ideale huisbeveiliging?

Veel woningbezitters vinden het lastig om de beveiliging van hun woning te optimaliseren. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u inbrekers buiten de deur houdt? Om de kans op een inbraak binnen uw woning te minimaliseren is het belangrijk om niet alleen naar de sloten op uw ramen en deuren te kijken. Een ervaren slotenmakersbedrijf uit Oostende gaf ons een aantal handige tips voor het optimaliseren van de beveiliging van een woning. Deze slotenmaker raadt mensen aan om vooraf altijd de hulp van een erkende slotenmaker in te schakelen. Een slotenmaker kan een beveiligingsanalyse van uw woning maken om de belangrijkste veiligheidsrisico’s voor u in kaart te brengen. Op basis van deze risicoanalyse kunt u vervolgens heel doelgericht voor een goede beveiliging van uw woning zorgen.

Gecertificeerde sloten voor ramen en deuren

Een goede beveiliging van uw woning begint bij de basis: goede, gecertificeerde sloten voor ramen en deuren. Veel mensen investeren voornamelijk in goede sloten voor hun deuren, waardoor de beveiliging van hun ramen vergeten of achtergesteld wordt. Dit is vaak niet slim, omdat inbrekers via een regenpijp of plat dak heel eenvoudig bij uw raam kunnen komen. U moet er toch niet aan denken dat inbrekers via deze route binnen een zeer korte tijd bij uw woning naar binnen kunnen komen?

Gecertificeerde sloten zijn onder meer sloten het PKVW-keurmerk of een hoge SKG-rating. De SKG-rating geeft aan in welke mate de sloten een vertragende werking op een inbraak hebben.

Een alarmsysteem installeren

Met sloten kunt u inbrekers buiten de deur proberen te houden, maar vervolgens niet uit uw woning verjagen als zij eenmaal binnen zijn. Om die reden is het raadzaam om de goede sloten te combineren met een alarmsysteem. Een alarmsysteem wordt in verschillende soorten aangeboden en kunt u bijvoorbeeld als geheel systeem kopen, of zelf samenstellen.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha