[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

Laat je huis beveiligen door specialisten

Een goede beveiliging van je woning wordt steeds belangrijker! Je wilt voorkomen dat inbrekers waardevolle en dierbare voorwerpen meenemen, je wilt explosies door gaslekkages tegengaan, enzovoorts. Deze verschillende vormen van beveiliging kun je het beste door specialisten laten installeren in huis. Er komt namelijk veel meer bij het beveiligen van een woning kijken, dan veel mensen op voorhand denken. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat er vooraf een uitgebreide risicoanalyse van je woning gemaakt moet worden. Waar bevinden de grootste risico’s zich? Hoe zit het met het explosiegevaar van bepaalde apparatuur? Enzovoorts.

Specialisten met een goede opleiding

Veel specialisten op het gebied van woningbeveiliging hebben een cursus gevolgd om woningen te kunnen beveiligen tegen verschillende vormen van gevaar. Daarbij beschikken zeker slotenmakers vaak over een ruime ervaring in het voorkomen van inbraken in huis. Deze ervaring kunnen ze gebruiken om de meest risicovolle plekken binnen een woning in kaart te kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan risico’s rond ramen bij platte daken of regenpijpen! Voor specialisten op het gebied van explosiegevaar worden eveneens trainingen aangeboden. Deze groep kan een ATEX training volgen om hun kennis over explosiegevaar te vergroten. Er zijn verschillende organisaties die deze trainingen aanbieden.

Zelf een woning beschermen tegen inbrekers

Je woning beschermen tegen inbrekers kun je relatief eenvoudig zelf doen. Begin bijvoorbeeld bij het plaatsen van de juiste sloten op ramen en deuren. Voor het beveiligen van deuren is het raadzaam om voor cilindersloten te kiezen, die worden aangeboden als twee- en driepuntsloten. Des te meer contactpunten een slot met de deur heeft, des te veiliger deze is. Het slot biedt namelijk meer weerstand. Ramen worden doorgaans beveiligd met bijzetsloten, die je aan kunt schaffen als opleg- en insteeksloten. Voor het plaatsen van een alarmsysteem kun je een slotenmaker inschakelen.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha