[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

Wat moet je regelen na het kopen van een huis?

Zorg er bij de aankoop van een nieuwe woning voor dat je niets vergeet. Het komt regelmatig voor dat woningbezitters zaken over het hoofd zien als ze een nieuwe woning kopen! Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringen die geregeld moeten worden, voordat je de inboedel in je nieuwe woning plaatst. Wanneer dit niet het geval zou zijn, zou je de schade bij de diefstal van je inboedel niet vergoed worden. De verzekeringen zijn slechts een voorbeeld van de zaken die geregeld moeten worden bij het kopen van een nieuwe woning. Denk ook aan de koopakte, het verhuizen van je inboedel, enzovoorts.

Een verhuisbedrijf inschakelen

Voor het verhuizen van je inboedel kun je een verhuisbedrijf inschakelen. Volgens een Utrechts verhuisbedrijf zijn er steeds meer woningbezitters die voor de hulp van een verhuisbedrijf kiezen. Een verhuisbedrijf kan een aantal taken van de verhuizing voor je uitvoeren, maar ook de gehele verhuizing op zich nemen. Welke taken besteed jij uit aan het verhuisbedrijf? Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van je inboedel, het vervoeren van je ingepakte verhuisdozen of het uitpakken van de complete inboedel in je nieuwe woning. Dergelijke klussen kosten vaak veel tijd en moeten op een nauwkeurige wijze worden uitgevoerd, om de kans op schade aan je inboedel te minimaliseren.

Zelf een verhuizing regelen

Je kunt er ook voor kiezen om de verhuizing (gedeeltelijk) zelf uit te voeren. In dit geval kan het verstandig zijn om hulpmiddelen te huren. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift voor het verhuizen van meubelstukken zonder lift. Dit geldt bijvoorbeeld voor portiekwoningen in de Utrechtse of Amsterdamse binnenstad. Deze woningen hebben vaak geen lift, waardoor je een zware bank of kast via het trappenhuis naar beneden zou moeten vervoeren. Dit is een tijdrovende opgave, waardoor het verstandig is om hier een verhuislift voor te huren.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha