Zonwering plaatsen in Ede

Maatwerk zonwering laten plaatsen in Ede

Wilt u in Ede nieuwe zonwering laten plaatsen? Dan begrijpen wij dat u een type zonwering wilt aanschaffen die past bij uw woning en behoeftes. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden op het gebied van zonwering. We hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet in dit blog. Wanneer u heeft bepaald welk type zonwering u wilt aanschaffen, is het tijd om langs te gaan bij een specialist in zonwering in Ede. Een gespecialiseerd bedrijf in zonwering helpt u met maatwerk zonwering en de plaatsing in Ede.

Mogelijkheden op het gebied van zonwering

Wanneer u op internet op zoek bent gegaan naar zonwering, heeft u waarschijnlijk al snel gezien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Voordat u door de bomen het bos niet meer ziet, hebben wij de verschillende soorten zonwering voor u op een rij gezet:

  • Markiezen
  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Verandazonwering
  • Zonneschermen

Voor welke type zonwering kiest u? Voordat u de zonwering in Ede laat plaatsen, is het belangrijk dat u kijkt naar uw situatie en behoeftes. Kies voor een type zonwering dat daarbij aansluit. U kunt hierbij altijd de hulp van een zonwering specialist inschakelen wanneer dat nodig is.

Uitvalschermen, verandazonweringen en zonneschermen

Heeft u een raam op grote hoogte of bent u op zoek naar zonwering voor in de voortuin? Dan raden wij een uitvalscherm aan. Een uitvalscherm heeft een zonwerend doek die tegen het raam wordt geplaatst en zo de warmte en schitteringen van de zon tegenhoudt. Wanneer u op zoek bent naar een zonwering voor uw serre, veranda of terrasoverkapping, kunt u het beste kiezen voor een verandazonwering. Hiermee bepaalt u zelf hoeveel warmte en lichtinval er binnenkomt. Het zonnescherm is een type zonwering dat ideaal is voor in uw tuin. Het zorgt ervoor dat het heerlijk vertoeven is tijdens de warme dagen.

Markiezen en screens

Andere typen zonwering zijn markiezen en screens. Markiezen hebben een zeer stijlvolle en klassieke uitstraling. Markiezen hebben een stevig frame van bijvoorbeeld aluminium, vurenhout, grenenhout of Purell. Wat betreft de markies kunt u kiezen voor een klapmodel of petmodel. Screens zijn ook zeer populair als zonwering. Screens hebben een vlakhangende zonwerende stof. Deze stof zorgt voor een optimale filtering van het zonlicht. Groot voordeel van screens is dat ze weinig ruimte in beslag nemen.

Maatwerk zonwering in Veenendaal

Heeft u inspiratie op kunnen doen voor het maken van een keuze? Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een zonweringspecialist als Frisse Zonwering. Zij laten u de verschillende mogelijkheden zien en kunnen de gewenste zonwering voor u plaatsen in Ede.

Woont u in een veilige gemeente? Lees verder in dit blog!

Kom erachter hoe veilig uw gemeente is

Is uw gemeente wel zo veilig? In dit blog vertellen wij hoe u daar achter komt en geven wij tips over de beste inbraakbeveiliging voor uw woning of pand!
Niet alleen het vervangen van uw sloten is hiertoe een goede optie, want er zijn nog veel meer mogelijkheden. De veiligheid van uw gemeente is zeer van belang. Gelukkig heeft het AD een Misdaadmeter opgesteld, zodat u direct inzichtelijk krijgt in de mate van criminaliteit in uw dorp of stad. Indien u de naam van uw gemeente invoert op de Misdaadmeter, heeft u direct een overzicht van het aantal delicten en de soorten hiervan die zich hebben afgespeeld in uw gemeente. Wellicht wordt er veel ingebroken in uw gemeente of zijn er recent autobranden geweest. U weet zo exact welke preventieve maatregelen u kunt treffen. Een slotenmaker kan u hier perfect bij ondersteunen. Wilt u meer weten over de beste inbraakbeveiliging voor uw pand of woning? Lees dan gerust verder voor meer informatie.

Wat is de misdaadmeter?

Tijdens het maken van de Misdaadmeter zijn er vele politiegegevens van het afgelopen jaar gebundeld. Als u uw wijk of gemeente in de Misdaadmeter opzoekt, ziet u de actuele misdaadcijfers verschijnen. Zo heeft u al snel inzicht in het feit of er meer delicten in het afgelopen jaar zijn gepleegd dan in het jaar daarvoor. Hebben zich het afgelopen jaar meer inbraken voorgedaan? Dan is het misschien verstandig preventieve maatregelen te nemen om uw woning de juiste bescherming tegen inbrekers te bieden. Een slotenmaker biedt u deze service. Zo kunnen diverse slotenmakers geheel vrijblijvend een
veiligheidscheck bij uw woning of pand verrichten.

Veiligheidscheck door de slotenmaker

De slotenmaker kan u geheel ondersteunen door de beveiliging van uw pand of woning vooraf te checken. Zij helpen u graag verder. Gedurende een vrijblijvende check zal de slotenmaker de huidige conditie van uw hang- en sluitwerk controleren. Wanneer het hang- en sluitwerk niet meer veilig is, zal de slotenmaker indien gewenst direct uw oude sloten vervangen door nieuw hang- en sluitwerk. Deze zal uiteraard zijn voorzien van het ‘Politiekeurmerk Veilig Wonen’. Dit garandeert u een minimale kans op een geslaagde inbraak.

Preventieve maatregelen

Er zijn nog meer preventieve maatregelen waar u uit kunt kiezen. Ook de ramen van uw woning of pand zullen wellicht niet goed beveiligd zijn. Zorg er daarom voor dat uw ramen een optimale veiligheid genieten. Kies ervoor om raamboompjes, dievenklauwen of barrièrestangen te plaatsen en laat de sloten vervangen. Inbrekers denken zo nog wel een paar keer na voor zij uw woning betreden. Een professionele slotenmaker kan u meer vertellen omtrent de beste inbraakpreventie voor uw woning of bedrijfspand.

Neem een slotenmaker in de arm

Wilt u de kans op een woninginbraak aanzienlijk te verkleinen? En wilt u preventieve maatregelen nemen? Schakel dan een slotenmaker in voor het checken van uw beveiliging. Zij kunnen u dan meer vertellen over de staat van uw hang- en sluitwerk, maar ook een advies uitbrengen omtrent de beste inbraakbeveiliging voor u. Kijk op internet welke slotenmaker zich bij u in de buurt bevindt. Bekijk ook of de slotenmaker over de juiste certificaten beschikt, zodat u meer inzicht krijgt in de betrouwbaarheid van de slotenmaker. Wij wensen u veel succes bij het zorgen voor een optimale inbraakpreventie!

Tips voor het plaatsen van camerabewaking? Lees verder!

Onze efficiënte tips voor het plaatsen van camerabewaking

Eerder gaven we u al handige tips om uw woning te beveiligen, bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van inbraakwerende sloten. Wilt u uw woning of bedrijf echter nog beter beveiligen? Kies dan voor het plaatsen van camerabewaking! Hoe u dit op de juiste manier kunt doen? Lees onze tips voor het plaatsen van camerabewaking. Door uw camera op de juiste manier te plaatsen, zorgt dit voor minder werk en onkosten. Ook kan dit u helpen om eventuele indringers op te sporen. Uiteraard is het de bedoeling om met zo weinig mogelijk camera’s een goed overzicht te hebben. Zo krijgt u een dader of daders goed in beeld om deze te identificeren en ziet u ook wat zij doen. Wat zijn de beste tips voor het plaatsen van camerabewaking?

Maak gebruik van informatiestickers

Camerabewaking werkt preventief en dat is juist de grote kracht hiervan. Het is dan ook van belang dat uw camerabewaking goed zichtbaar is. Maak ook gebruik van informatiestickers. Deze kunnen u helpen bij de verdediging in de rechtszaal. Weet de dader van tevoren dat er camerabewaking aanwezig is, dan staat u sterker. Ga dan ook op zoek naar een webshop die u deze stickers kan bieden.

Plaats uw camera’s in een hoek

Iedere camera beschikt over een kijkhoek. Alles daarbuiten is de dode hoek. Hangt u uw camera in de hoek van een ruimte, dan heeft u meer zicht. Doe dit echter niet boven een raam, want een inbreker kan deze dan gemakkelijk onklaar maken.

Plaats de camera niet te hoog

Als de camerabewaking te hoog geplaatst is, zal deze teveel van boven filmen. U kunt dan zien dat er iemand loopt, maar niet wie er loopt. Kan een camera alleen van boven geplaatst worden? Neem dan enige afstand tot het object. Of overweeg om de camera aan uw muur te hangen.

Hang bij iedere buitendeur een camera

Inbrekers kiezen vaak voor een klein raam om binnen te komen, maar vertrekken vaak via een voordeur- of achterdeur. Zorg ervoor dat u de deuren vanuit twee richtingen filmt. Zo kunt u zien of de inbreker via een specifieke deur vertrekt of binnenkomt.

Zorg dat u uw waardevolle spullen filmt

Om voldoende bewijsmateriaal te hebben, is het noodzakelijk de acties van een inbreker te filmen. Maak een lijst met voorwerpen die interessant kunnen zijn voor inbrekers. Bij winkels zijn dit vaak de toonbank en kassa of een schap met waardevolle artikelen, zoals sieraden. In een groot thuis zijn doorgaans de tv, laptops en tablet interessant. Denk ook aan uw waardevolle sieraden of andere eigendommen van waarde.

Houd rekening met de zon en lichtinval

Als er teveel zon of daglicht is, kan dit zorgen voor een overbelichting van de camera. Dit maakt het beeld grotendeels of geheel onduidelijk. Dit kan ook gebeuren bij infraroodcamera’s als deze ‘s nachts op een felle buitenlamp gericht worden. Dit maakt de rest van het beeld donkerder.

Houd de regels omtrent camera’s plaatsen in acht

Er zijn diverse regels voor het plaatsen van camerabewaking. Hier dient u dan ook rekening mee te houden, voordat u uw beveiligingscamera gaat plaatsen. Op het internet kunt u eenvoudig vinden wat de specifieke regels hiervoor zijn.

Vraag advies bij een specialist

Wij hopen dat wij u op weg hebben kunnen helpen met onze tips voor het plaatsen van camerabewaking. Wenst u meer adviezen? Informeer dan bij een specialist. Wij wensen u veel succes met onze tips voor het plaatsen van camerabewaking.

Hoe weet u of u met de juiste slotenmaker in Nijmegen te maken heeft?

Een betrouwbare en onbetrouwbare slotenmaker in Nijmegen herkennen

Bent u benieuwd hoe u zowel een betrouwbare als onbetrouwbare slotenmaker in Nijmegen herkent? Lees dan direct onze tips en pas deze toe bij uw zoektocht! Zo vindt u direct de
beste slotenmaker voor uw slot. Of u nu een betrouwbare slotenmaker zoekt om uw deur te openen of uw slot te vervangen, wij begrijpen dat het lastig kan zijn de juiste slotenmaker te vinden. Daarom geven wij u in dit blog volop tips omtrent hoe u zowel de onbetrouwbare als de betrouwbare slotenmaker kunt herkennen. Lees snel verder voor onze tips!

De gevaren van een onbetrouwbare slotenmaker in de arm nemen

Bent u buitengesloten doordat u de sleutel van uw woning in Nijmegen kwijt bent? Dan is het zeker aan te raden een betrouwbare professional in te schakelen. Zo wordt uw deur snel geopend en kan ook uw slot vervangen worden. Toch zijn er slotenmakers die van uw situatie misbruik zullen maken en hoge prijzen vragen. Dit is natuurlijk zeer nadelig voor u. Hoe kunt u nu voorkomen dat u met een onbetrouwbare slotenmaker in zee gaat? Wij vertellen u hieronder hoe u de onbetrouwbare slotenmaker kunt herkennen.

Wat zijn de kenmerken van een onbetrouwbare slotenmaker?

Wist u dat een onbetrouwbare slotenmaker vaak via een tussenpersoon werkt? Deze persoon belt u op, wat maakt dat er een andere persoon bij u langskomt dan degene die u gebeld heeft. Over de prijzen doet men vaak geen precieze uitspraak. En komt de slotenmaker bij u langs, dan heeft de wagen doorgaans geen bedrijfslogo en zal er van weinig gereedschap gebruik worden gemaakt. Er wordt u gevraagd vooraf te tekenen, maar de factuur krijgt u niet te zien. Vertoont uw gekozen slotenmaker in Nijmegen deze kenmerken, dan is het toch verstandig op zoek te gaan naar een betere slotenmaker voor het openen van uw deur.

Hoe u wel een betrouwbare slotenmaker kunt vinden

Nu u precies weet hoe u een onbetrouwbare slotenmaker herkent, wilt u vast ook weten hoe u een betrouwbare slotenmaker in Nijmegen kunt vinden. Vraag om raad aan uw familie en vrienden, want wellicht hebben zij ervaring met slotenmakers en kunnen zij u advies geven. Gaat u via internet op zoek, let dan vooral op of er adresgegevens staan op de website van de betreffende slotenmaker. Eveneens van belang: kies voor een slotenmaker die lid is van de Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG).

Ga op zoek naar uw slotenmaker in Nijmegen

Hopelijk weet u met onze tips nu precies hoe u zowel een onbetrouwbare- als betrouwbare slotenmaker in Nijmegen kunt herkennen. Wilt u direct een expert inschakelen om uw deuren te openen of uw slot te vervangen? Neem dan onze tips in acht en vind snel een betrouwbare slotenmaker in Nijmegen voor uw klus!

Beveiligingsbedrijven en payroll

Wat maakt payrolling ideaal voor de beveiligingsbranche?

Flexibel werken komt steeds meer voor. Veel werknemers willen het, veel werkgevers bieden het. Tegelijkertijd staan werkgevers hiermee voor nieuwe uitdagingen. Hun administratieve werklast staat onder druk door de vele mutaties die er plaatsvinden onder flexibel personeel. Payrollbedrijven spelen hierop in, omdat ze bedrijven met veel flexibel personeel uitstekend de helpende hand kunnen bieden bij de ingewikkelde en tijdrovende administratieve handelingen. Zo kan payroll uitkomst bieden voor bedrijven in de beveiligingsbranche.

Payrolling voor beveiligers

Als een beveiligingsbedrijf overgaat op payrolling, treden de medewerkers van dit bedrijf officieel in dienst van het payrollbedrijf. Ook nieuwe personeelsleden die het beveiligingsbedrijf aanneemt komen in dienst van het payrollbedrijf. Verder neemt het payrollbedrijf het juridische werkgeverschap van tijdelijke werknemers over door middel van een uitzendovereenkomst of een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het payrollbedrijf neemt de administratieve lasten van het beveiligingsbedrijf over en draagt zorg voor de afdrachten en de loonbetaling.

Wie is er nu de baas?

Ook al ligt het juridisch werkgeverschap bij het payrollbedrijf, de werving- en selectieprocedure ligt dan nog altijd bij de beveiliger. Na de selectie wordt de nieuwe medewerker aangemeld bij het payrollbedrijf. Het beveiligingsbedrijf heeft hier dus de verantwoordelijkheid voor het screenen van de sollicitant en de beoordeling of hij gerechtigd is in Nederland te verblijven en betaalde werkzaamheden te verrichten. Ook als een uitzendkracht wordt ingehuurd, is het beveiligingsbedrijf verantwoordelijk voor de aansturing en scholing op de werkvloer. In het kort: het beveiligingsbedrijf houdt de touwtjes op de werkvloer stevig in handen. Voor alle administratieve afhandelingen is het payrollbedrijf verantwoordelijk. Ook risico’s, zoals ziekteverzuim van de medewerker en arbeidsongeschiktheid voor de functie, liggen bij het payrollbedrijf. Deze werkgever bepaalt hoe met deze werknemer om te gaan. Wat zijn hierbij de voordelen voor het beveiligingsbedrijf? Het uurloon kan zijn afgestemd op de loontabellen in de cao particuliere beveiliging, maar betaling volgens de payroll-cao is ook mogelijk. In beide gevallen is de totale loonsom lager doordat de sociale premies lager zijn ondanks het feit dat het payrollbedrijf hiervoor een vergoeding rekent.

Meer weten over payrolling in de beveiligingssector?

Zoals hierboven beschreven geeft payrolling bedrijven in de beveiliging meer vrijheid om zich te concentreren op hun core business. Werknemers van het bedrijf merken op de werkvloer weinig tot niets van deze administratieve overgang. Wel ontvangen ze een loonstrook van het payrollbedrijf. Op de werkvloer blijft verder alles bij het oude. Een overstap op payroll kan voor een beveiligingsbedrijf wel een grote stap voorwaarts betekenen als het gaat om meer aandacht voor de dienstverlening naar klanten. Vraag gerust om meer informatie bij een payrollbedrijf bij u in de omgeving.

Bang voor inbrekers? Ga voor inbraakbeveiliging!

De betrouwbare oplossing

Helaas is het tegenwoordig bijna normaal dat er wordt ingebroken. Bijna ieder gezin krijgt er vroeg of laat mee te maken. Echter hoeft dit gelukkig niet bij u zo te zijn. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om de kans te verkleinen dat er bij u zal worden ingebroken. Onderneem dus actie om te voorkomen dat u het volgende slachtoffer wordt. Dit kunt u heel simpel doen door contact op te nemen met een gerenommeerde slotenmaker die inbraakbeveiliging aanbiedt. Deze zal samen met u kijken welke stappen er ondernomen kunnen worden om inbraak te voorkomen.

Hoe werkt inbraakbeveiliging?

Inbraakbeveiliging is een combinatie van voorzorgsmaatregelen die de kans verkleinen op inbraken. De beste inbraakbeveiliging bestaat uit een combinatie van gedegen hang- en sluitwerk. Denkt u hierbij aan goede sloten die voorzien zijn van SKG klasse 3. Als u deze sloten combineert met maatregelen om inbrekers uit de buurt van ramen en deuren te houden, bijvoorbeeld door het gebruik van sensoren die lampen activeren zodra iemand te dicht in de buurt komt, dan komt u al een heel eind. Als u vervolgens ook nog gebruik maakt van elektronische beveiligingsmethoden, zoals een alarm of camera’s, dan bent u optimaal beschermd tegen inbrekers. Maar hoe weet u zeker dat uw sloten goed zijn? En hoe voorkomt u dat ze met een pasje binnenkomen?

Wat u zelf kunt doen aan inbraakbeveiliging

Het klinkt misschien als een open deur, maar het gebeurt nog te vaak dat mensen in gedachten hun deur dicht trekken en dan zonder de sleutel om te draaien het huis verlaten. Ook al heeft uw voordeur geen klink die u omlaag kunt doen, dan nog moet u de deur op slot draaien. Inbrekers hebben namelijk geen klink nodig om uw deur open te krijgen, met een pasje zijn ze zo binnen! Daarnaast is het verstandig om een slotenmaker te contacteren om samen te bespreken hoe de optimale inbraakbeveiliging eruit ziet voor uw woning of pand.

Wat te doen na een inbraak?

Is het helaas al te laat en is er al bij u ingebroken? Zorg er dan voor dat u zo snel mogelijk een slotenmaker contacteert. Deze zal niet alleen regelen dat er een nieuw en veilig slot op uw deur wordt geïnstalleerd, maar zal ook zorgen dat er met u een beveiligingsplan zal worden opgesteld om de optimale inbraakbeveiliging voor u te garanderen. Zo kunt u weer rustig slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid of de veiligheid van uw dierbaren.

Zoek uw slotenmaker

Het is niet verstandig te wachten met het zoeken van een slotenmaker totdat het te laat is en u er moet spoed een nodig hebt. Kijkt u dus vooral eens rustig rond om te kijken welke slotenmaker werkt met hoogwaardige producten en u de inbraakbeveiliging kan bieden die u nodig heeft!

Gratis veiligheidscheck voor uw woning door professionele slotenmaker

Een veiligheidscheck biedt zekerheid

Wanneer uw buurt geteisterd wordt door een golf van inbraken of pogingen hiertoe, kan de onrust bij u in huis toenemen. Uw waardevolle spullen bergt u wellicht net iets veiliger op, of u vraagt zich af of uw huis wel voldoende beschermd is tegen inbraak. Dit kan een gevoel van onveiligheid geven, omdat u op dat moment niet helemaal zeker bent dat er niemand ongewenst in uw huis zal komen. Voor deze situatie is een slotenmaker een ideale oplossing. Een gerenommeerde slotenmaker zal u vaak een vrijblijvende veiligheidscheck bieden. Hiervoor komt de slotenmaker langs bij u thuis, en checkt deze of uw huidig aanwezige sloten en inbraakmaatregelen up-to-date en daarmee veilig genoeg zijn.

Een betrouwbare slotenmaker kent zijn pappenheimers

Wanneer u in zee gaat met een slotenmaker, is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare partner waarvan u op aan kunt. Vaak hebben deze namelijk de zojuist genoemde veiligheidscheck als mogelijkheid in hun dienstenpakket zitten. Het is een goede zet om te kiezen voor een slotenmaker die al vele jaren ervaring heeft in het vak. Dit komt namelijk omdat dieven tegenwoordig steeds slimmer worden en continu andere manieren vinden om uw huis of kantoor binnen te dringen. Wanneer u een slotenmaker in de arm neemt die al geruime tijd meeloopt in de wereld van pandbeveiliging, weet deze de bekende trucjes en de mogelijke nieuwe varianten die het geboefte zal proberen te gebruiken.

Een slotenmaker let vaak op de volgende aspecten

Niet elke slotenmaker is hetzelfde en let daarom op dezelfde aspecten. Maar omdat het hier gaat om de beveiliging van uw huis of kantoor, zullen de methodes van beveiliging alle slotenmakers wel bekend zijn. Zij kunnen, na het aanschouwen hiervan, u adviseren over een eventueel nodige upgrade van het betreffende element. Een aantal elementen waar de meeste slotenmakers op zullen controleren:

  • Raambomen
  • Bijzetsloten
  • Anti-inbraakstrips

gratis veiligheidscheck

Kies voor een slotenmaker in de buurt

Op zoek naar een slotenmaker die voor u een vrijblijvende veiligheidscheck kan uitvoeren? Kies dan voor een bedrijf dat dicht bij u in de buurt zit. Deze kan u binnen korte tijd helpen uw huis veiliger dan ooit tevoren te maken. Wacht niet langer en kies direct voor een goede beveiliging van uw woning of kantoor. Wij wensen u veel succes met het aanscherpen van uw beveiliging.

Waarom beveiligingsbedrijven kiezen voor payroll

De beveiliging en payroll

Payroll is een vorm van werkgeverschap die zeer populair is in de beveiligingsbranche. En dat is niet voor niets, beveiligingsbedrijven ervaren veel voordelen van payrolling. Bent u benieuwd waarom beveiligingsbedrijven de overstap op payroll durfden te wagen? Lees dan dit blog. Wij onderzochten namelijk de beweegredenen van beveiligingsbedrijven om voor payrolling te kiezen. We gingen daarom langs bij verschillende beveiligingsbedrijven in de regio om hen te ondervragen. Lees snel verder voor de resultaten van ons onderzoek.

De verzorging van de salarisadministratie en bijbehorende risico’s

Een veelgehoorde beweegreden van beveiligingsbedrijven is de flexibiliteit die payrolling met zich meebrengt. Wat houdt die flexibiliteit precies in? De beveiligingsbranche heeft te maken met voortdurend wisselende en flexibele contracten. Veel beveiligingsbedrijven hebben klussen waarvoor tijdelijke beveiligingskrachten nodig zijn. Denk aan de beveiliging van een evenement. Het bijhouden van de uren die de ingehuurde beveiligers werken is een behoorlijke opgave. Daarnaast heeft de beveiliging te maken met een vaak ingewikkelde cao en verschillende loontoeslagen en vergoedingen. Dit brengt veel administratieve rompslomp met zich mee. Wanneer een beveiligingsbedrijf overstapt op payroll, wordt de personeel-, loon- en salarisadministratie verzorgd door het payrollbedrijf. Met de overname van de zorg voor de administratie is het payrollbedrijf ook verantwoordelijk voor de bijbehorende risico’s. Het payrollbedrijf zal dus de kosten betalen wanneer een werknemer onverwacht ziek of arbeidsongeschikt raakt. Dit maakt een beveiligingsbedrijf een stuk flexibeler.

Focussen op de corebusiness van uw bedrijf

Bij een overstap op payroll is een payrollbedrijf verantwoordelijk voor de salarisadministratie en de bijbehorende risico’s. Als beveiligingsbedrijf hoeft u zich niet meer druk te maken over het bijhouden van de gewerkte uren en het uitbetalen van de lonen. U houdt daardoor meer tijd en energie over om u te focussen op de corebusiness van uw bedrijf. Zo kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Meer zekerheid

Tot slot kwam uit ons onderzoek naar voren dat payrolling meer zekerheid geeft aan beveiligingsbedrijven. Zij komen namelijk nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Valt er plotseling een werknemer uit door ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan neemt het payrollbedrijf de kosten voor zijn rekening. U dient zelf alleen een goede vervanging te regelen voor de klus.

Benader een payrollbureau bij u in de buurt

Uit ons onderzoek blijkt dus dat payrolling veel voordelen te bieden heeft aan bedrijven in de beveiligingsbranche. Heeft u als ondernemer ook interesse gekregen in een overstap op payroll? Of heeft u vragen over de diensten van een payrollbedrijf? Dan kunt u contact opnemen met een payrollbedrijf bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder en geven u alle informatie en adviezen die u nodig heeft.

Zo voorkomt u een inbraak tijdens uw vakantie!

Voorkom deze zomer een inbraak

Of u nu in een grote stad woont of in een klein pittoresk dorpje, iedereen kan te maken krijgen met een inbraak. Zeker nu de zomer weer aanbreekt, verlaten veel mensen hun huis voor een fijn vakantieoord. Het ideale moment voor gespuis en dieven om hun slag te slaan. Ook uit de misdaadcijfers blijkt dat er tijdens de vakantieperiode veel inbraken worden gepleegd. Maar hoe kunt u dit voorkomen? En hoe kunt u met een veilig gevoel uw huis verlaten en op vakantie gaan? In dit blog vertellen we u alles wat u moet weten om een inbraak te voorkomen.

Doe alle ramen en deuren op slot

Gaat u deze zomer ook weer van een welverdiende vakantie genieten? Ga dan niet zomaar onvoorbereid op pad, maar vertrek pas wanneer uw woning helemaal inbraakproof is. Hoe maakt u uw woning inbraakproof? Ten eerste is het natuurlijk essentieel dat u alle ramen en deuren van uw huis op slot doet. Doe de deuren op de grendel en laat uw reservesleutel niet zomaar achter onder uw mat, in uw schuur of plantenpot. Komt er tijdens uw vakantie een oppas langs om de planten water te geven? Geef hem of haar dan vooraf goede instructies. Dan is ook de oppas alert op het veilig achterlaten van uw huis.

Leg waardevolle spullen niet in het zicht

Een ander belangrijk punt is dat u waardevolle spullen in uw huis niet in het zicht legt. De inbrekers weten dan gelijk wat er te halen valt en zullen eerder toeslaan. Tevens is het van belang dat u voor goede verlichting om het huis heen zorgt. Een goed verlichte tuin en voordeur zal de inbrekers namelijk afschrikken.

Breng uw buren op de hoogte

Licht uw buren in voordat u op vakantie gaat. Zo kunnen zij ook nog een oogje in het zeil houden, wanneer u geniet van uw rust. Overdrijf echter niet met het informeren van anderen over uw aanstaande vakantie. Plaats het bijvoorbeeld niet op social media. Anders wordt het voor dieven wel heel gemakkelijk om te weten wie er nu op vakantie is en wie niet!

Zorg voor goed hang- en sluitwerk

De belangrijkste tip die wij u willen meegeven, is dat u zorgt voor goed hang- en sluitwerk. Wanneer het hang- en sluitwerk niet in orde is, zijn dieven binnen een enkele ogenblikken binnen. Laat bijvoorbeeld een vakkundige slotenmaker langskomen om de sloten in en om uw huis te checken. Zij weten precies op welke punten ze moeten letten en kunnen indien nodig de sloten direct vervangen.

Benader een slotenmaker voor een gratis veiligheidscheck!

Wilt u ook uw sloten laten checken door een vakkundige slotenmaker voordat u op vakantie gaat? Benader dan een slotenmaker bij u in de buurt. Bij sommige slotenmakers kunt u zelfs terecht voor een gratis veiligheidscheck! Zo kunt u straks met een gerust hart genieten van de warme zon!

Wees inbrekers te slim af met nieuwe sloten

Inbrekers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inbraakmethodes om woningen binnen te kunnen dringen. Een van de meest voorkomende inbraakmethodes van dit moment is kerntrekken. Bij kerntrekken draait een inbreker een schroef in de cilinder van uw slot, waarna de inbreker de cilinder er heel eenvoudig met een klauwhamer uit kan trekken. Nadat de cilinder uit het slot getrokken is kan de deur van uw woning eenvoudig en zonder al te veel kracht opengebroken worden. U moet er toch niet aan denken dat u op de late avond opgeschikt wordt door ongewenste gasten? Door voor nieuwe sloten te kiezen is de kans op een inbraak relatief klein!

Verschillende soorten sloten voor deuren en ramen

Een slotenmaker uit Sint-Niklaas wees ons erop dat het vinden van goede sloten voor uw ramen en deuren vaak veel minder eenvoudig is dan het lijkt. Welke sloten zijn bijvoorbeeld het meest veilig? Welke sloten zorgen voor een zo groot mogelijke vertraging tijdens een inbraak in uw woning? Enzovoorts. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt is het raadzaam om voor de aanschaf van nieuwe sloten advies in te winnen bij een slotenmaker bij u in de buurt. Een slotenmaker kan u een helder overzicht bieden van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft.

Sloten met een hoge SKG-rating

Bovenal is het volgens deze slotenmaker erg belangrijk om te kiezen voor gecertificeerde sloten, die bijvoorbeeld voorzien zijn van het PKVW-keurmerk. Ook sloten met een hoge SKG-rating kunnen voor meer veiligheid zorgen. Des te hoger de SKG-rating van een slot namelijk is, des te groter is ook de vertragende werking van het slot op een inbraak. Doordat het langer zal duren voordat een inbreker het slot geforceerd heeft, is de kans groter dat omwonenden de inbreker op zullen merken en alarm zullen slaan.

Ja, ik wil een offerte


Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Opmerking:
captcha