Hoe weet u of u met de juiste slotenmaker in Nijmegen te maken heeft?

Een betrouwbare en onbetrouwbare slotenmaker in Nijmegen herkennen

Bent u benieuwd hoe u zowel een betrouwbare als onbetrouwbare slotenmaker in Nijmegen herkent? Lees dan direct onze tips en pas deze toe bij uw zoektocht! Zo vindt u direct de
beste slotenmaker voor uw slot. Of u nu een betrouwbare slotenmaker zoekt om uw deur te openen of uw slot te vervangen, wij begrijpen dat het lastig kan zijn de juiste slotenmaker te vinden. Daarom geven wij u in dit blog volop tips omtrent hoe u zowel de onbetrouwbare als de betrouwbare slotenmaker kunt herkennen. Lees snel verder voor onze tips!

De gevaren van een onbetrouwbare slotenmaker in de arm nemen

Bent u buitengesloten doordat u de sleutel van uw woning in Nijmegen kwijt bent? Dan is het zeker aan te raden een betrouwbare professional in te schakelen. Zo wordt uw deur snel geopend en kan ook uw slot vervangen worden. Toch zijn er slotenmakers die van uw situatie misbruik zullen maken en hoge prijzen vragen. Dit is natuurlijk zeer nadelig voor u. Hoe kunt u nu voorkomen dat u met een onbetrouwbare slotenmaker in zee gaat? Wij vertellen u hieronder hoe u de onbetrouwbare slotenmaker kunt herkennen.

Wat zijn de kenmerken van een onbetrouwbare slotenmaker?

Wist u dat een onbetrouwbare slotenmaker vaak via een tussenpersoon werkt? Deze persoon belt u op, wat maakt dat er een andere persoon bij u langskomt dan degene die u gebeld heeft. Over de prijzen doet men vaak geen precieze uitspraak. En komt de slotenmaker bij u langs, dan heeft de wagen doorgaans geen bedrijfslogo en zal er van weinig gereedschap gebruik worden gemaakt. Er wordt u gevraagd vooraf te tekenen, maar de factuur krijgt u niet te zien. Vertoont uw gekozen slotenmaker in Nijmegen deze kenmerken, dan is het toch verstandig op zoek te gaan naar een betere slotenmaker voor het openen van uw deur.

Hoe u wel een betrouwbare slotenmaker kunt vinden

Nu u precies weet hoe u een onbetrouwbare slotenmaker herkent, wilt u vast ook weten hoe u een betrouwbare slotenmaker in Nijmegen kunt vinden. Vraag om raad aan uw familie en vrienden, want wellicht hebben zij ervaring met slotenmakers en kunnen zij u advies geven. Gaat u via internet op zoek, let dan vooral op of er adresgegevens staan op de website van de betreffende slotenmaker. Eveneens van belang: kies voor een slotenmaker die lid is van de Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG).

Ga op zoek naar uw slotenmaker in Nijmegen

Hopelijk weet u met onze tips nu precies hoe u zowel een onbetrouwbare- als betrouwbare slotenmaker in Nijmegen kunt herkennen. Wilt u direct een expert inschakelen om uw deuren te openen of uw slot te vervangen? Neem dan onze tips in acht en vind snel een betrouwbare slotenmaker in Nijmegen voor uw klus!

Beveiligingsbedrijven en payroll

Wat maakt payrolling ideaal voor de beveiligingsbranche?

Flexibel werken komt steeds meer voor. Veel werknemers willen het, veel werkgevers bieden het. Tegelijkertijd staan werkgevers hiermee voor nieuwe uitdagingen. Hun administratieve werklast staat onder druk door de vele mutaties die er plaatsvinden onder flexibel personeel. Payrollbedrijven spelen hierop in, omdat ze bedrijven met veel flexibel personeel uitstekend de helpende hand kunnen bieden bij de ingewikkelde en tijdrovende administratieve handelingen. Zo kan payroll uitkomst bieden voor bedrijven in de beveiligingsbranche.

Payrolling voor beveiligers

Als een beveiligingsbedrijf overgaat op payrolling, treden de medewerkers van dit bedrijf officieel in dienst van het payrollbedrijf. Ook nieuwe personeelsleden die het beveiligingsbedrijf aanneemt komen in dienst van het payrollbedrijf. Verder neemt het payrollbedrijf het juridische werkgeverschap van tijdelijke werknemers over door middel van een uitzendovereenkomst of een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het payrollbedrijf neemt de administratieve lasten van het beveiligingsbedrijf over en draagt zorg voor de afdrachten en de loonbetaling.

Wie is er nu de baas?

Ook al ligt het juridisch werkgeverschap bij het payrollbedrijf, de werving- en selectieprocedure ligt dan nog altijd bij de beveiliger. Na de selectie wordt de nieuwe medewerker aangemeld bij het payrollbedrijf. Het beveiligingsbedrijf heeft hier dus de verantwoordelijkheid voor het screenen van de sollicitant en de beoordeling of hij gerechtigd is in Nederland te verblijven en betaalde werkzaamheden te verrichten. Ook als een uitzendkracht wordt ingehuurd, is het beveiligingsbedrijf verantwoordelijk voor de aansturing en scholing op de werkvloer. In het kort: het beveiligingsbedrijf houdt de touwtjes op de werkvloer stevig in handen. Voor alle administratieve afhandelingen is het payrollbedrijf verantwoordelijk. Ook risico’s, zoals ziekteverzuim van de medewerker en arbeidsongeschiktheid voor de functie, liggen bij het payrollbedrijf. Deze werkgever bepaalt hoe met deze werknemer om te gaan. Wat zijn hierbij de voordelen voor het beveiligingsbedrijf? Het uurloon kan zijn afgestemd op de loontabellen in de cao particuliere beveiliging, maar betaling volgens de payroll-cao is ook mogelijk. In beide gevallen is de totale loonsom lager doordat de sociale premies lager zijn ondanks het feit dat het payrollbedrijf hiervoor een vergoeding rekent.

Meer weten over payrolling in de beveiligingssector?

Zoals hierboven beschreven geeft payrolling bedrijven in de beveiliging meer vrijheid om zich te concentreren op hun core business. Werknemers van het bedrijf merken op de werkvloer weinig tot niets van deze administratieve overgang. Wel ontvangen ze een loonstrook van het payrollbedrijf. Op de werkvloer blijft verder alles bij het oude. Een overstap op payroll kan voor een beveiligingsbedrijf wel een grote stap voorwaarts betekenen als het gaat om meer aandacht voor de dienstverlening naar klanten. Vraag gerust om meer informatie bij een payrollbedrijf bij u in de omgeving.

Bang voor inbrekers? Ga voor inbraakbeveiliging!

De betrouwbare oplossing

Helaas is het tegenwoordig bijna normaal dat er wordt ingebroken. Bijna ieder gezin krijgt er vroeg of laat mee te maken. Echter hoeft dit gelukkig niet bij u zo te zijn. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om de kans te verkleinen dat er bij u zal worden ingebroken. Onderneem dus actie om te voorkomen dat u het volgende slachtoffer wordt. Dit kunt u heel simpel doen door contact op te nemen met een gerenommeerde slotenmaker die inbraakbeveiliging aanbiedt. Deze zal samen met u kijken welke stappen er ondernomen kunnen worden om inbraak te voorkomen.

Hoe werkt inbraakbeveiliging?

Inbraakbeveiliging is een combinatie van voorzorgsmaatregelen die de kans verkleinen op inbraken. De beste inbraakbeveiliging bestaat uit een combinatie van gedegen hang- en sluitwerk. Denkt u hierbij aan goede sloten die voorzien zijn van SKG klasse 3. Als u deze sloten combineert met maatregelen om inbrekers uit de buurt van ramen en deuren te houden, bijvoorbeeld door het gebruik van sensoren die lampen activeren zodra iemand te dicht in de buurt komt, dan komt u al een heel eind. Als u vervolgens ook nog gebruik maakt van elektronische beveiligingsmethoden, zoals een alarm of camera’s, dan bent u optimaal beschermd tegen inbrekers. Maar hoe weet u zeker dat uw sloten goed zijn? En hoe voorkomt u dat ze met een pasje binnenkomen?

Wat u zelf kunt doen aan inbraakbeveiliging

Het klinkt misschien als een open deur, maar het gebeurt nog te vaak dat mensen in gedachten hun deur dicht trekken en dan zonder de sleutel om te draaien het huis verlaten. Ook al heeft uw voordeur geen klink die u omlaag kunt doen, dan nog moet u de deur op slot draaien. Inbrekers hebben namelijk geen klink nodig om uw deur open te krijgen, met een pasje zijn ze zo binnen! Daarnaast is het verstandig om een slotenmaker te contacteren om samen te bespreken hoe de optimale inbraakbeveiliging eruit ziet voor uw woning of pand.

Wat te doen na een inbraak?

Is het helaas al te laat en is er al bij u ingebroken? Zorg er dan voor dat u zo snel mogelijk een slotenmaker contacteert. Deze zal niet alleen regelen dat er een nieuw en veilig slot op uw deur wordt geïnstalleerd, maar zal ook zorgen dat er met u een beveiligingsplan zal worden opgesteld om de optimale inbraakbeveiliging voor u te garanderen. Zo kunt u weer rustig slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid of de veiligheid van uw dierbaren.

Zoek uw slotenmaker

Het is niet verstandig te wachten met het zoeken van een slotenmaker totdat het te laat is en u er moet spoed een nodig hebt. Kijkt u dus vooral eens rustig rond om te kijken welke slotenmaker werkt met hoogwaardige producten en u de inbraakbeveiliging kan bieden die u nodig heeft!

Gratis veiligheidscheck voor uw woning door professionele slotenmaker

Een veiligheidscheck biedt zekerheid

Wanneer uw buurt geteisterd wordt door een golf van inbraken of pogingen hiertoe, kan de onrust bij u in huis toenemen. Uw waardevolle spullen bergt u wellicht net iets veiliger op, of u vraagt zich af of uw huis wel voldoende beschermd is tegen inbraak. Dit kan een gevoel van onveiligheid geven, omdat u op dat moment niet helemaal zeker bent dat er niemand ongewenst in uw huis zal komen. Voor deze situatie is een slotenmaker een ideale oplossing. Een gerenommeerde slotenmaker zal u vaak een vrijblijvende veiligheidscheck bieden. Hiervoor komt de slotenmaker langs bij u thuis, en checkt deze of uw huidig aanwezige sloten en inbraakmaatregelen up-to-date en daarmee veilig genoeg zijn.

Een betrouwbare slotenmaker kent zijn pappenheimers

Wanneer u in zee gaat met een slotenmaker, is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare partner waarvan u op aan kunt. Vaak hebben deze namelijk de zojuist genoemde veiligheidscheck als mogelijkheid in hun dienstenpakket zitten. Het is een goede zet om te kiezen voor een slotenmaker die al vele jaren ervaring heeft in het vak. Dit komt namelijk omdat dieven tegenwoordig steeds slimmer worden en continu andere manieren vinden om uw huis of kantoor binnen te dringen. Wanneer u een slotenmaker in de arm neemt die al geruime tijd meeloopt in de wereld van pandbeveiliging, weet deze de bekende trucjes en de mogelijke nieuwe varianten die het geboefte zal proberen te gebruiken.

Een slotenmaker let vaak op de volgende aspecten

Niet elke slotenmaker is hetzelfde en let daarom op dezelfde aspecten. Maar omdat het hier gaat om de beveiliging van uw huis of kantoor, zullen de methodes van beveiliging alle slotenmakers wel bekend zijn. Zij kunnen, na het aanschouwen hiervan, u adviseren over een eventueel nodige upgrade van het betreffende element. Een aantal elementen waar de meeste slotenmakers op zullen controleren:

  • Raambomen
  • Bijzetsloten
  • Anti-inbraakstrips

gratis veiligheidscheck

Kies voor een slotenmaker in de buurt

Op zoek naar een slotenmaker die voor u een vrijblijvende veiligheidscheck kan uitvoeren? Kies dan voor een bedrijf dat dicht bij u in de buurt zit. Deze kan u binnen korte tijd helpen uw huis veiliger dan ooit tevoren te maken. Wacht niet langer en kies direct voor een goede beveiliging van uw woning of kantoor. Wij wensen u veel succes met het aanscherpen van uw beveiliging.

Waarom beveiligingsbedrijven kiezen voor payroll

De beveiliging en payroll

Payroll is een vorm van werkgeverschap die zeer populair is in de beveiligingsbranche. En dat is niet voor niets, beveiligingsbedrijven ervaren veel voordelen van payrolling. Bent u benieuwd waarom beveiligingsbedrijven de overstap op payroll durfden te wagen? Lees dan dit blog. Wij onderzochten namelijk de beweegredenen van beveiligingsbedrijven om voor payrolling te kiezen. We gingen daarom langs bij verschillende beveiligingsbedrijven in de regio om hen te ondervragen. Lees snel verder voor de resultaten van ons onderzoek.

De verzorging van de salarisadministratie en bijbehorende risico’s

Een veelgehoorde beweegreden van beveiligingsbedrijven is de flexibiliteit die payrolling met zich meebrengt. Wat houdt die flexibiliteit precies in? De beveiligingsbranche heeft te maken met voortdurend wisselende en flexibele contracten. Veel beveiligingsbedrijven hebben klussen waarvoor tijdelijke beveiligingskrachten nodig zijn. Denk aan de beveiliging van een evenement. Het bijhouden van de uren die de ingehuurde beveiligers werken is een behoorlijke opgave. Daarnaast heeft de beveiliging te maken met een vaak ingewikkelde cao en verschillende loontoeslagen en vergoedingen. Dit brengt veel administratieve rompslomp met zich mee. Wanneer een beveiligingsbedrijf overstapt op payroll, wordt de personeel-, loon- en salarisadministratie verzorgd door het payrollbedrijf. Met de overname van de zorg voor de administratie is het payrollbedrijf ook verantwoordelijk voor de bijbehorende risico’s. Het payrollbedrijf zal dus de kosten betalen wanneer een werknemer onverwacht ziek of arbeidsongeschikt raakt. Dit maakt een beveiligingsbedrijf een stuk flexibeler.

Focussen op de corebusiness van uw bedrijf

Bij een overstap op payroll is een payrollbedrijf verantwoordelijk voor de salarisadministratie en de bijbehorende risico’s. Als beveiligingsbedrijf hoeft u zich niet meer druk te maken over het bijhouden van de gewerkte uren en het uitbetalen van de lonen. U houdt daardoor meer tijd en energie over om u te focussen op de corebusiness van uw bedrijf. Zo kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Meer zekerheid

Tot slot kwam uit ons onderzoek naar voren dat payrolling meer zekerheid geeft aan beveiligingsbedrijven. Zij komen namelijk nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Valt er plotseling een werknemer uit door ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan neemt het payrollbedrijf de kosten voor zijn rekening. U dient zelf alleen een goede vervanging te regelen voor de klus.

Benader een payrollbureau bij u in de buurt

Uit ons onderzoek blijkt dus dat payrolling veel voordelen te bieden heeft aan bedrijven in de beveiligingsbranche. Heeft u als ondernemer ook interesse gekregen in een overstap op payroll? Of heeft u vragen over de diensten van een payrollbedrijf? Dan kunt u contact opnemen met een payrollbedrijf bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder en geven u alle informatie en adviezen die u nodig heeft.

Zo voorkomt u een inbraak tijdens uw vakantie!

Voorkom deze zomer een inbraak

Of u nu in een grote stad woont of in een klein pittoresk dorpje, iedereen kan te maken krijgen met een inbraak. Zeker nu de zomer weer aanbreekt, verlaten veel mensen hun huis voor een fijn vakantieoord. Het ideale moment voor gespuis en dieven om hun slag te slaan. Ook uit de misdaadcijfers blijkt dat er tijdens de vakantieperiode veel inbraken worden gepleegd. Maar hoe kunt u dit voorkomen? En hoe kunt u met een veilig gevoel uw huis verlaten en op vakantie gaan? In dit blog vertellen we u alles wat u moet weten om een inbraak te voorkomen.

Doe alle ramen en deuren op slot

Gaat u deze zomer ook weer van een welverdiende vakantie genieten? Ga dan niet zomaar onvoorbereid op pad, maar vertrek pas wanneer uw woning helemaal inbraakproof is. Hoe maakt u uw woning inbraakproof? Ten eerste is het natuurlijk essentieel dat u alle ramen en deuren van uw huis op slot doet. Doe de deuren op de grendel en laat uw reservesleutel niet zomaar achter onder uw mat, in uw schuur of plantenpot. Komt er tijdens uw vakantie een oppas langs om de planten water te geven? Geef hem of haar dan vooraf goede instructies. Dan is ook de oppas alert op het veilig achterlaten van uw huis.

Leg waardevolle spullen niet in het zicht

Een ander belangrijk punt is dat u waardevolle spullen in uw huis niet in het zicht legt. De inbrekers weten dan gelijk wat er te halen valt en zullen eerder toeslaan. Tevens is het van belang dat u voor goede verlichting om het huis heen zorgt. Een goed verlichte tuin en voordeur zal de inbrekers namelijk afschrikken.

Breng uw buren op de hoogte

Licht uw buren in voordat u op vakantie gaat. Zo kunnen zij ook nog een oogje in het zeil houden, wanneer u geniet van uw rust. Overdrijf echter niet met het informeren van anderen over uw aanstaande vakantie. Plaats het bijvoorbeeld niet op social media. Anders wordt het voor dieven wel heel gemakkelijk om te weten wie er nu op vakantie is en wie niet!

Zorg voor goed hang- en sluitwerk

De belangrijkste tip die wij u willen meegeven, is dat u zorgt voor goed hang- en sluitwerk. Wanneer het hang- en sluitwerk niet in orde is, zijn dieven binnen een enkele ogenblikken binnen. Laat bijvoorbeeld een vakkundige slotenmaker langskomen om de sloten in en om uw huis te checken. Zij weten precies op welke punten ze moeten letten en kunnen indien nodig de sloten direct vervangen.

Benader een slotenmaker voor een gratis veiligheidscheck!

Wilt u ook uw sloten laten checken door een vakkundige slotenmaker voordat u op vakantie gaat? Benader dan een slotenmaker bij u in de buurt. Bij sommige slotenmakers kunt u zelfs terecht voor een gratis veiligheidscheck! Zo kunt u straks met een gerust hart genieten van de warme zon!

Wees inbrekers te slim af met nieuwe sloten

Inbrekers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inbraakmethodes om woningen binnen te kunnen dringen. Een van de meest voorkomende inbraakmethodes van dit moment is kerntrekken. Bij kerntrekken draait een inbreker een schroef in de cilinder van uw slot, waarna de inbreker de cilinder er heel eenvoudig met een klauwhamer uit kan trekken. Nadat de cilinder uit het slot getrokken is kan de deur van uw woning eenvoudig en zonder al te veel kracht opengebroken worden. U moet er toch niet aan denken dat u op de late avond opgeschikt wordt door ongewenste gasten? Door voor nieuwe sloten te kiezen is de kans op een inbraak relatief klein!

Verschillende soorten sloten voor deuren en ramen

Een slotenmaker uit Sint-Niklaas wees ons erop dat het vinden van goede sloten voor uw ramen en deuren vaak veel minder eenvoudig is dan het lijkt. Welke sloten zijn bijvoorbeeld het meest veilig? Welke sloten zorgen voor een zo groot mogelijke vertraging tijdens een inbraak in uw woning? Enzovoorts. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt is het raadzaam om voor de aanschaf van nieuwe sloten advies in te winnen bij een slotenmaker bij u in de buurt. Een slotenmaker kan u een helder overzicht bieden van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft.

Sloten met een hoge SKG-rating

Bovenal is het volgens deze slotenmaker erg belangrijk om te kiezen voor gecertificeerde sloten, die bijvoorbeeld voorzien zijn van het PKVW-keurmerk. Ook sloten met een hoge SKG-rating kunnen voor meer veiligheid zorgen. Des te hoger de SKG-rating van een slot namelijk is, des te groter is ook de vertragende werking van het slot op een inbraak. Doordat het langer zal duren voordat een inbreker het slot geforceerd heeft, is de kans groter dat omwonenden de inbreker op zullen merken en alarm zullen slaan.

Wat is de ideale huisbeveiliging?

Veel woningbezitters vinden het lastig om de beveiliging van hun woning te optimaliseren. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u inbrekers buiten de deur houdt? Om de kans op een inbraak binnen uw woning te minimaliseren is het belangrijk om niet alleen naar de sloten op uw ramen en deuren te kijken. Een ervaren slotenmakersbedrijf uit Oostende gaf ons een aantal handige tips voor het optimaliseren van de beveiliging van een woning. Deze slotenmaker raadt mensen aan om vooraf altijd de hulp van een erkende slotenmaker in te schakelen. Een slotenmaker kan een beveiligingsanalyse van uw woning maken om de belangrijkste veiligheidsrisico’s voor u in kaart te brengen. Op basis van deze risicoanalyse kunt u vervolgens heel doelgericht voor een goede beveiliging van uw woning zorgen.

Gecertificeerde sloten voor ramen en deuren

Een goede beveiliging van uw woning begint bij de basis: goede, gecertificeerde sloten voor ramen en deuren. Veel mensen investeren voornamelijk in goede sloten voor hun deuren, waardoor de beveiliging van hun ramen vergeten of achtergesteld wordt. Dit is vaak niet slim, omdat inbrekers via een regenpijp of plat dak heel eenvoudig bij uw raam kunnen komen. U moet er toch niet aan denken dat inbrekers via deze route binnen een zeer korte tijd bij uw woning naar binnen kunnen komen?

Gecertificeerde sloten zijn onder meer sloten het PKVW-keurmerk of een hoge SKG-rating. De SKG-rating geeft aan in welke mate de sloten een vertragende werking op een inbraak hebben.

Een alarmsysteem installeren

Met sloten kunt u inbrekers buiten de deur proberen te houden, maar vervolgens niet uit uw woning verjagen als zij eenmaal binnen zijn. Om die reden is het raadzaam om de goede sloten te combineren met een alarmsysteem. Een alarmsysteem wordt in verschillende soorten aangeboden en kunt u bijvoorbeeld als geheel systeem kopen, of zelf samenstellen.

Welke slotensoorten zijn veilig voor uw ramen en deuren?

Een goede beveiliging van uw woning begint bij het plaatsen van de juiste sloten op uw ramen en deuren in huis. Hoe weet u echter welke sloten voor de beste beveiliging van uw woning zorgen? Welke verschillende slotensoorten worden er überhaupt aangeboden? Een slotenmaker uit Turnhout raadt mensen aan om vooraf altijd advies in te winnen over de verschillende soorten sloten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Deze slotenmaker wijst ons op het belang van goede sloten, om de kans op inbraken te minimaliseren. Hoewel het met sloten nooit volledig mogelijk zal zijn om een inbraak te voorkomen, kunt u een inbraak met goede sloten wel sterk vertragen. Dit vergroot de kans dat inbrekers worden opgemerkt door omwonenden.

Goede sloten voor uw ramen

Ramen worden in veel gevallen beveiligd met zogenaamde bijzetsloten, die worden aangeboden als insteek- en oplegsloten. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk type sloten het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop een raam geopend wordt (naar binnen of naar buiten) en de dikte van het kozijn. Bij een relatief dun kozijn is het bijvoorbeeld niet verstandig om voor insteeksloten te kiezen, omdat dit type sloten het kozijn kan verzwakken.

Deuren beveiligen met cilindersloten

Voor het beveiligen van uw deuren kiezen slotenmakers vaak voor cilindersloten. Dit type sloten wordt aangeboden als twee- en driepuntsloten. De driepuntsloten hebben een extra contactpunt met de deurpost en zijn zodoende aanzienlijk veiliger dan de tweepuntsloten. Let bij de aanschaf van sloten voor uw deuren goed op de SKG-rating van het slot, die vaak op de verpakking van het slot te vinden is. Deze SKG-rating geeft aan in welke mate een slot een vertragende werking op een inbraak zal hebben. Des te beter de beoordeling is (maximaal drie sterren), des te groter zal logischerwijs de vertragende werking van het slot zijn.

Wanneer is uw woning optimaal beveiligd?

Het is tegenwoordig van erg groot belang dat u uw woning op de juiste wijze beveiligt. Inbrekers gebruiken steeds meer geweld om woningen binnen te dringen, met alle gevolgen van dien. Niet alleen worden er vaak waardevolle en dierbare voorwerpen onteigend bij een inbraak, ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Helaas is het in geen geval mogelijk om een inbraak volledig uit te sluiten. Toch kunt u de beveiliging van uw woning op verschillende manieren optimaliseren! De slotenmaker uit Gent geeft u graag een aantal handige tips die u hierbij kunnen helpen.

Tip: schakel de hulp van een slotenmaker in om de woningbeveiliging van uw huis te laten optimaliseren. Vaak blijkt het behoorlijk lastig te zijn om de woningbeveiliging zelf te installeren!

Goede sloten voor ramen en deuren

Het beveiligen van een woning begint bij het plaatsen van het juiste type sloten op ramen en deuren in huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u altijd kiest voor driepuntsloten op uw deuren, in plaats van de voorheen vaak gebruikte tweepuntsloten. Driepuntsloten zitten op een extra punt met de deurpost verbonden, waardoor de sloten een inbraak sterker vertragen. Dit vergroot de kans dat inbrekers al in het begin van hun inbraakpoging worden opgemerkt door omwonenden. Zij kunnen vervolgens de hulp van bijvoorbeeld de politie inschakelen.

Een alarmsysteem plaatsen

Naast het gebruik van goede sloten op ramen en deuren kunt u de beveiliging van uw woning optimaliseren door gebruik te maken van een compleet alarmsysteem in huis. Een alarmsysteem bestaat vaak uit verschillende componenten. Denk aan een bewegingssensor, magneetcontacten en een elektronische camera. U kunt een alarmsysteem in een bouw- of hobbywinkel kopen, maar veel verstandiger is het om deze op maat te laten samenstellen door een slotenmaker. Zo zal het alarmsysteem naadloos aansluit bij de beveiligingsrisico’s binnen uw woning.

Ja, ik wil een offerte


Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Opmerking:
captcha