[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

In no time je spullen kwijt

Houd inbrekers buiten

Het is de grote nachtmerrie van veel mensen. Onbezorgd ga je een dagje naar werk, lekker een avondje uit of genieten van een mooie vakantie. Met leuke herinneringen of positieve gevoelens ga je weer op huis aan. Maar dan: de deur is opengebroken. Je hele huis is leeg. Al je waardevolle spullen: verdwenen. Het is niet te beschrijven hoe enorm pijnlijk dat is. Zowel emotioneel als financieel. Tuurlijk, misschien heb je het één en ander wel verzekerd. Maar dan nog komen er vele onvoorziene kosten kijken. En gedoe. Want er moeten nieuwe producten aangeschaft worden. Om dit horrorscenario te voorkomen is het laten plaatsen van goede sloten de eerste stap. Lees snel verder om te lezen wat je nog meer kunt doen om inbrekers buiten te houden!

Tijdens de vakantie voldoende aandacht

Pas als de vakantieperiodes aanbreken, lijken mensen zich zorgen te gaan maken om hun veiligheid. En dat terwijl inbrekers het hele jaar actief zijn. Maar desalniettemin is deze tijdelijke aandacht voor inbraakpreventie erg handig. Zo plaatsen diverse websites net voor de vakantieperiode verschillende tips. En hier kun je eigenlijk alleen maar profijt uit halen. Wij sommen graag even voor je op welke stappen belangrijk zijn om je veiligheid zeker te stellen. Zoals gezegd: zorg in de eerste plaats voor goede sloten. Schakel hiervoor een professionele slotenservice in. Een professionele slotenservice is bereikbaar, betrouwbaar en betaalbaar. Zo kun je een goed bedrijf 24 uur per dag en zeven dagen per week inschakelen. Volop bereikbaar dus. En zo’n bedrijf is ook nog eens voorzien van verschillende certificeringen en keurmerken. Een betrouwbare slotenservice heeft bijvoorbeeld alleen SKG gecertificeerde sloten. Dan nog de betaalbaarheid. Je weet zeker een goed bedrijf te hebben gevonden als zij voor jou de beste én voordeligste oplossing zoeken. Wat al helemaal bijdraagt aan het zekere gevoel is dat je de (lage) gemaakte kosten eenvoudig en veilig kunt pinnen. Zoek je nog een slotenservice? Houd dan rekening met bovenstaande punten.

Andere veiligheidstips

Naast professionele sloten te laten monteren, zijn ook de volgende tips erg handig:

 • Sluit al je ramen en deuren goed af
 • Houd waardevolle spullen uit het zicht
 • Verstop geen reservesleutels naast uw voordeur
 • Zorg ervoor dat je woning altijd van binnen en buiten verlicht is
 • Laat geen objecten naast je huis staan, zoals ladders of containers

Gebruik onze tips

Wij raden je aan: gebruik bovenstaande tips. Dan verhoog je je veiligheid enorm. En je weet waar het allemaal mee begint. De juiste sloten. Dus kom op. Zoek die professionele slotenservice! En verhoog daarmee ook jouw veiligheid!

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha