Rustiek deurbeslag: de toevoeging voor uw woning

Waarom u kiest voor rustiek deurbeslag

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun deuren te voorzien van rustiek deurbeslag. Het is de laatste jaren een ware woontrend geworden! Maar waarom is het tegenwoordig zo populair? En is rustiek deurbeslag ook wel echt veilig? In dit blog vertellen we er alles over, en beantwoorden we enkele vragen.

Stijlvolle toevoeging voor uw woning

De reden waarom ouderwets deurbeslag zo populair geworden is de laatste jaren, is eigenlijk heel eenvoudig: het past bij heel veel trendy woonstijlen. Zo is het vaak terug te vinden in onder andere landelijke en industriƫle woningen. Ook binnen een woning die in een klassieke stijl ingericht is, past rustiek deurbeslag perfect.

Is rustiek deurbeslag veilig?

De vraag is of ouderwets deurbeslag wel echt veilig is. Kunt u het gewoon op uw voordeur (laten) plaatsen, en is het genoeg om inbrekers tegen te houden? Het antwoord op deze vraag is heel simpel: nee. Echt antiek deurbeslag is niet bestand tegen de technieken die inbrekers tegenwoordig gebruiken. Zij maken gebruik van methodes waarmee het slot eenvoudig open te breken is. Inbrekers hebben slechte sloten al binnen een minuut opengebroken. U wilt natuurlijk niet dat dit bij uw woning gebeurd. Daarom is echt antiek deurbeslag niet geschikt als enige beveiliging voor uw voordeur. U kunt het wel als toevoeging gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie deurklopper of handgreep.

Voor welke deuren is het geschikt?

Rustiek deurbeslag is voor heel veel verschillende deuren geschikt. Zo kunt u het aan de voor- of achterdeur van uw woning plaatsen (natuurlijk niet als enige beveiliging, zoals we net al besproken hebben). Er zijn echter ook heel stijlvolle sloten voor op bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Daarnaast kunt u ook klassieke hand- en meubelgrepen plaatsen bij tussendeuren en de deuren van kasten. Genoeg mogelijkheden dus om rustiek deurbeslag in uw woning toe te passen!

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha