Tips zelf camera installeren

Zelf uw beveiligingscamera installeren

Voordelen zelf camera ophangen

Een beveiligingscamera voor de deur geeft u een gevoel van veiligheid. Mensen met slechte intenties zullen niet snel naar een deur lopen waar duidelijk een camera boven hangt. Om kosten te besparen kunt u ervoor kiezen om zelf de camera te installeren. Wij geven u graag een paar tips in dit blog, zodat u zonder veel moeite uw eigen camera kiest en installeert.

Simpele camera met goede verbinding

Kies bij het uitzoeken van een beveiligingscamera een die makkelijk te installeren is. Er is een enorme keuze uit verschillende doe-het-zelf camera’s. Zoek een camera waar geen extra software bij nodig is. Dit scheelt u veel uitzoekwerk. Wanneer u ook vanuit een zakenreis of vakantie uw huis goed in de gaten wilt houden, kiest u een beveiligingscamera waarbij u de beelden ook gemakkelijk vanuit een verre locatie kunt opvragen.

Verbinding alleen voor uzelf

Wanneer de beelden makkelijk op te vragen zijn, moet u wel uitkijken of deze “livefeed” beveiligd is. Kies een model waarbij de beelden encrypted kunnen worden. Zo bent u de enige die de beelden opvraagt en weet u zeker dat er geen ongenode personen meekijken. Zoek ook een model die de beelden automatisch opslaat. U bent waarschijnlijk niet van plan om de opnames 24/7 te bekijken. U kunt kiezen uit camera’s die aanspringen zodra ze beweging detecteren of camera’s die bijvoorbeeld alleen in de nacht aanstaan.

Zelf uw keuze maken of uit handen geven?

Keuzestress? Enkele andere opties om te overwegen zijn: beeldkwaliteit, dag- of nachtopnames, alarmfunctie via uw mobiele telefoon en de prijs. De keuze is aan u! U kunt kiezen of zelf bewakingscamera set samenstellen of dit uit handen geven. Voor meer informatie over beveiligingscamera’s kunt u ons een mail sturen via dit contactformulier.

Ja, ik wil een offerte


  Naam:*
  Aanhef:*
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Opmerking:
  captcha