Toegangscontrole

Met toegangscontrole kunt u mensen, voorwerpen en informatie beschermen tegen personen die niet geoorloofd zijn toegang te verkrijgen. De producten die tegenwoordig beschikbaar zijn om dit proces in werking te stellen, zijn zeer geavanceerd waarbij vele mogelijkheden bestaan voor een optimale controle van de toegang.

Innovatieve oplossingen

Wij biedenĀ uiterst innovatieve oplossingen om de personen zonder autorisatie de toegang te weigeren, maar tegelijkertijd de mensen die wel zijn geautoriseerd ongehinderd toegang te verlenen. Samen met de opdrachtgever kunnen wij het meest geschikte toegangscontrolesysteem vaststellen om de belangrijke aspecten van uw organisatie of woning te beschermen.

Eenvoudig te bedienen en storingsvrij

De pasklare oplossingen die wij kunnen leveren op het gebied van toegangscontrole bieden een hoge mate van bedieningsgemak en zullen jarenlang storingsvrij blijven functioneren. Wij leveren en installeren eenvoudige intercomsystemen, maar complexe proximity lezers en biometrilezers (vingerscanners). U kunt zelfs een geavanceerd tijdsregistratiesysteem laten installeren, waarmee u te allen tijden weet wie en wanneer er binnen is geweest.

Geschikte toegangscontrolesysteem

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een juiste oplossing voor een geschikte toegangscontrole. Vraag via deze website gerust een offerte aan voor een toegangscontrolesysteem bij u op locatie.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha