Veilige sloten met EPS-sleutels

Beter beveiligd met een EPS-sleutel

Uw huis staat vol met kostbare en persoonlijke spullen. Het is dan ook niet de bedoeling dat ongenode gasten zomaar binnen kunnen komen. Daarom is goede beveiliging belangrijk. Eerder gaven we al tips voor het plaatsen van camerabewaking. Maar een goed slot is natuurlijk ook onmisbaar voor een goed beveiligd huis! EPS is een veelzijdig en veilig sluitsysteem. Dit is geschikt om te gebruiken voor woningen of kantoren. Laat het systeem snel en eenvoudig installeren door een professionele slotenmaker. In dit blog vertellen wij u meer over de unieke eigenschappen en de werking van EPS.

Een stevige cilinder

Het EPS-systeem bestaat uit een cilinder, die in de deur zit, en een bijbehorende sleutel. De EPS-cilinder is goed beveiligd tegen illegale manipulatiepogingen. Wij hebben 3 belangrijke eigenschappen van de cilinder voor u op een rijtje gezet:

 • Uitboorbeveiliging: door de harde stalen elementen zal het niemand lukken om de cilinder open te boren.
 • Tegen picking en aftasten: het slot kan alleen geopend worden met de bijbehorende sleutel, omdat de controleposities in de cilinder niet te vinden zijn bij picking en aftasten.
 • Trekbeveiliging: het slot kan niet zomaar uit de deur getrokken worden, omdat hardstalen stiften weerstand bieden tegen het uittrekken van de kern van de cilinder.

De eigenschappen van EPS-sleutels

De EPS-sleutel is een robuuste sleutel van nieuwzilver met een grote doorsnede. Dit maakt dat de sleutel lang meegaat en niet of nauwelijks slijt. Daarnaast is de sleutel gemakkelijk in het slot te steken door een optimale insnijding en lengte. En natuurlijk is de EPS-sleutel ontzettend veilig. Dit komt door de onmiskenbare codering aan de zijkant van de sleutel en een geïntegreerde manipulatiecontrole.

Aangepast aan de deur

Een andere bijzondere eigenschap van EPS is dat het systeem ter plaatse aangepast kan worden aan uw deurtype. Het kan bijvoorbeeld omgebouwd worden naar een systeem dat sluit aan beide zijden. Doordat dit ter plekke geregeld wordt, bespaart u tijd en geld!

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha