[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

Wanneer is uw woning optimaal beveiligd?

Het is tegenwoordig van erg groot belang dat u uw woning op de juiste wijze beveiligt. Inbrekers gebruiken steeds meer geweld om woningen binnen te dringen, met alle gevolgen van dien. Niet alleen worden er vaak waardevolle en dierbare voorwerpen onteigend bij een inbraak, ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Helaas is het in geen geval mogelijk om een inbraak volledig uit te sluiten. Toch kunt u de beveiliging van uw woning op verschillende manieren optimaliseren! De slotenmaker uit Gent geeft u graag een aantal handige tips die u hierbij kunnen helpen.

Tip: schakel de hulp van een slotenmaker in om de woningbeveiliging van uw huis te laten optimaliseren. Vaak blijkt het behoorlijk lastig te zijn om de woningbeveiliging zelf te installeren!

Goede sloten voor ramen en deuren

Het beveiligen van een woning begint bij het plaatsen van het juiste type sloten op ramen en deuren in huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u altijd kiest voor driepuntsloten op uw deuren, in plaats van de voorheen vaak gebruikte tweepuntsloten. Driepuntsloten zitten op een extra punt met de deurpost verbonden, waardoor de sloten een inbraak sterker vertragen. Dit vergroot de kans dat inbrekers al in het begin van hun inbraakpoging worden opgemerkt door omwonenden. Zij kunnen vervolgens de hulp van bijvoorbeeld de politie inschakelen.

Een alarmsysteem plaatsen

Naast het gebruik van goede sloten op ramen en deuren kunt u de beveiliging van uw woning optimaliseren door gebruik te maken van een compleet alarmsysteem in huis. Een alarmsysteem bestaat vaak uit verschillende componenten. Denk aan een bewegingssensor, magneetcontacten en een elektronische camera. U kunt een alarmsysteem in een bouw- of hobbywinkel kopen, maar veel verstandiger is het om deze op maat te laten samenstellen door een slotenmaker. Zo zal het alarmsysteem naadloos aansluit bij de beveiligingsrisico’s binnen uw woning.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha