[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

Wees inbrekers te slim af met nieuwe sloten

Inbrekers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inbraakmethodes om woningen binnen te kunnen dringen. Een van de meest voorkomende inbraakmethodes van dit moment is kerntrekken. Bij kerntrekken draait een inbreker een schroef in de cilinder van uw slot, waarna de inbreker de cilinder er heel eenvoudig met een klauwhamer uit kan trekken. Nadat de cilinder uit het slot getrokken is kan de deur van uw woning eenvoudig en zonder al te veel kracht opengebroken worden. U moet er toch niet aan denken dat u op de late avond opgeschikt wordt door ongewenste gasten? Door voor nieuwe sloten te kiezen is de kans op een inbraak relatief klein!

Verschillende soorten sloten voor deuren en ramen

Een slotenmaker uit Sint-Niklaas wees ons erop dat het vinden van goede sloten voor uw ramen en deuren vaak veel minder eenvoudig is dan het lijkt. Welke sloten zijn bijvoorbeeld het meest veilig? Welke sloten zorgen voor een zo groot mogelijke vertraging tijdens een inbraak in uw woning? Enzovoorts. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt is het raadzaam om voor de aanschaf van nieuwe sloten advies in te winnen bij een slotenmaker bij u in de buurt. Een slotenmaker kan u een helder overzicht bieden van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft.

Sloten met een hoge SKG-rating

Bovenal is het volgens deze slotenmaker erg belangrijk om te kiezen voor gecertificeerde sloten, die bijvoorbeeld voorzien zijn van het PKVW-keurmerk. Ook sloten met een hoge SKG-rating kunnen voor meer veiligheid zorgen. Des te hoger de SKG-rating van een slot namelijk is, des te groter is ook de vertragende werking van het slot op een inbraak. Doordat het langer zal duren voordat een inbreker het slot geforceerd heeft, is de kans groter dat omwonenden de inbreker op zullen merken en alarm zullen slaan.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha