[nivoslider slug="home"][contact-form-7 id="4" title="offerte"]

Welke vormen van huisbeveiliging zijn geschikt voor uw woning?

Er worden tegenwoordig verschillende vormen van huisbeveiliging aangeboden voor het beveiligen van woningen. Naast goede sloten voor uw ramen en deuren zijn er bijvoorbeeld ook tal van verschillende alarmsystemen verkrijgbaar, die u kunnen helpen bij het beveiligen van uw woning. Wij spraken een slotenmaker uit Brugge over het beveiligen van woningen en de verschillende hulpmiddelen die u hierbij kunt gebruiken. Deze slotenmaker raadt mensen aan om verder te kijken dan goede sloten alleen. Met sloten kunt u een inbraak namelijk wel vertragen, maar is het niet mogelijk om inbrekers uit uw woning te verjagen als ze eenmaal binnen zijn. Met een alarmsysteem behoort dit wel tot de mogelijkheden.

Goede sloten met een hoge SKG-rating

Een goede huisbeveiliging begint bij het plaatsen van goede sloten op ramen en deuren. Goede sloten zijn te herkennen aan een hoge SKG-rating, wat betekent dat de sloten drie sterren hebben. Deze sloten hebben de sterkst vertragende werking op een inbraak, waardoor het inbrekers veel tijd en moeite zal kosten om uw deur of raam open te breken. De kans is zodoende relatief groot dat omwonenden de inbrekers bij uw woning op zullen merken en alarm zullen slaan.

Een alarminstallatie installeren

Naast de juiste sloten voor uw ramen en deuren is het raadzaam om te kiezen voor de installatie van een optioneel alarmsysteem. Er zijn alarmsystemen te koop bij een hobby- of bouwwinkel. Deze systemen zijn vaak al samengesteld en sluiten hierdoor minder goed aan bij de beveiligingsrisico’s van uw woning dan een op maat samengesteld systeem. Slotenmakers raden woningbezitters dan ook aan om de alarmsystemen voor hun woning op maat te laten samenstellen door een slotenmaker. Een slotenmaker zal eerst een beveiligingsanalyse van uw woning maken en het beveiligingssysteem hier vervolgens op aan laten sluiten.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha