Woont u in een veilige gemeente? Lees verder in dit blog!

Kom erachter hoe veilig uw gemeente is

Is uw gemeente wel zo veilig? In dit blog vertellen wij hoe u daar achter komt en geven wij tips over de beste inbraakbeveiliging voor uw woning of pand!
Niet alleen het vervangen van uw sloten is hiertoe een goede optie, want er zijn nog veel meer mogelijkheden. De veiligheid van uw gemeente is zeer van belang. Gelukkig heeft het AD een Misdaadmeter opgesteld, zodat u direct inzichtelijk krijgt in de mate van criminaliteit in uw dorp of stad. Indien u de naam van uw gemeente invoert op de Misdaadmeter, heeft u direct een overzicht van het aantal delicten en de soorten hiervan die zich hebben afgespeeld in uw gemeente. Wellicht wordt er veel ingebroken in uw gemeente of zijn er recent autobranden geweest. U weet zo exact welke preventieve maatregelen u kunt treffen. Een slotenmaker kan u hier perfect bij ondersteunen. Wilt u meer weten over de beste inbraakbeveiliging voor uw pand of woning? Lees dan gerust verder voor meer informatie.

Wat is de misdaadmeter?

Tijdens het maken van de Misdaadmeter zijn er vele politiegegevens van het afgelopen jaar gebundeld. Als u uw wijk of gemeente in de Misdaadmeter opzoekt, ziet u de actuele misdaadcijfers verschijnen. Zo heeft u al snel inzicht in het feit of er meer delicten in het afgelopen jaar zijn gepleegd dan in het jaar daarvoor. Hebben zich het afgelopen jaar meer inbraken voorgedaan? Dan is het misschien verstandig preventieve maatregelen te nemen om uw woning de juiste bescherming tegen inbrekers te bieden. Een slotenmaker biedt u deze service. Zo kunnen diverse slotenmakers geheel vrijblijvend een
veiligheidscheck bij uw woning of pand verrichten.

Veiligheidscheck door de slotenmaker

De slotenmaker kan u geheel ondersteunen door de beveiliging van uw pand of woning vooraf te checken. Zij helpen u graag verder. Gedurende een vrijblijvende check zal de slotenmaker de huidige conditie van uw hang- en sluitwerk controleren. Wanneer het hang- en sluitwerk niet meer veilig is, zal de slotenmaker indien gewenst direct uw oude sloten vervangen door nieuw hang- en sluitwerk. Deze zal uiteraard zijn voorzien van het ‘Politiekeurmerk Veilig Wonen’. Dit garandeert u een minimale kans op een geslaagde inbraak.

Preventieve maatregelen

Er zijn nog meer preventieve maatregelen waar u uit kunt kiezen. Ook de ramen van uw woning of pand zullen wellicht niet goed beveiligd zijn. Zorg er daarom voor dat uw ramen een optimale veiligheid genieten. Kies ervoor om raamboompjes, dievenklauwen of barrièrestangen te plaatsen en laat de sloten vervangen. Inbrekers denken zo nog wel een paar keer na voor zij uw woning betreden. Een professionele slotenmaker kan u meer vertellen omtrent de beste inbraakpreventie voor uw woning of bedrijfspand.

Neem een slotenmaker in de arm

Wilt u de kans op een woninginbraak aanzienlijk te verkleinen? En wilt u preventieve maatregelen nemen? Schakel dan een slotenmaker in voor het checken van uw beveiliging. Zij kunnen u dan meer vertellen over de staat van uw hang- en sluitwerk, maar ook een advies uitbrengen omtrent de beste inbraakbeveiliging voor u. Kijk op internet welke slotenmaker zich bij u in de buurt bevindt. Bekijk ook of de slotenmaker over de juiste certificaten beschikt, zodat u meer inzicht krijgt in de betrouwbaarheid van de slotenmaker. Wij wensen u veel succes bij het zorgen voor een optimale inbraakpreventie!

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha