Zonwering plaatsen in Ede

Maatwerk zonwering laten plaatsen in Ede

Wilt u in Ede nieuwe zonwering laten plaatsen? Dan begrijpen wij dat u een type zonwering wilt aanschaffen die past bij uw woning en behoeftes. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden op het gebied van zonwering. We hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet in dit blog. Wanneer u heeft bepaald welk type zonwering u wilt aanschaffen, is het tijd om langs te gaan bij een specialist in zonwering in Ede. Een gespecialiseerd bedrijf in zonwering helpt u met maatwerk zonwering en de plaatsing in Ede.

Mogelijkheden op het gebied van zonwering

Wanneer u op internet op zoek bent gegaan naar zonwering, heeft u waarschijnlijk al snel gezien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Voordat u door de bomen het bos niet meer ziet, hebben wij de verschillende soorten zonwering voor u op een rij gezet:

 • Markiezen
 • Screens
 • Uitvalschermen
 • Verandazonwering
 • Zonneschermen

Voor welke type zonwering kiest u? Voordat u de zonwering in Ede laat plaatsen, is het belangrijk dat u kijkt naar uw situatie en behoeftes. Kies voor een type zonwering dat daarbij aansluit. U kunt hierbij altijd de hulp van een zonwering specialist inschakelen wanneer dat nodig is.

Uitvalschermen, verandazonweringen en zonneschermen

Heeft u een raam op grote hoogte of bent u op zoek naar zonwering voor in de voortuin? Dan raden wij een uitvalscherm aan. Een uitvalscherm heeft een zonwerend doek die tegen het raam wordt geplaatst en zo de warmte en schitteringen van de zon tegenhoudt. Wanneer u op zoek bent naar een zonwering voor uw serre, veranda of terrasoverkapping, kunt u het beste kiezen voor een verandazonwering. Hiermee bepaalt u zelf hoeveel warmte en lichtinval er binnenkomt. Het zonnescherm is een type zonwering dat ideaal is voor in uw tuin. Het zorgt ervoor dat het heerlijk vertoeven is tijdens de warme dagen.

Markiezen en screens

Andere typen zonwering zijn markiezen en screens. Markiezen hebben een zeer stijlvolle en klassieke uitstraling. Markiezen hebben een stevig frame van bijvoorbeeld aluminium, vurenhout, grenenhout of Purell. Wat betreft de markies kunt u kiezen voor een klapmodel of petmodel. Screens zijn ook zeer populair als zonwering. Screens hebben een vlakhangende zonwerende stof. Deze stof zorgt voor een optimale filtering van het zonlicht. Groot voordeel van screens is dat ze weinig ruimte in beslag nemen.

Maatwerk zonwering in Veenendaal

Heeft u inspiratie op kunnen doen voor het maken van een keuze? Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een zonweringspecialist als Frisse Zonwering. Zij laten u de verschillende mogelijkheden zien en kunnen de gewenste zonwering voor u plaatsen in Ede.

Ja, ik wil een offerte

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:

  captcha